Szegedi Tudományegyetem, Mezőgazdasági Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  MGK Hírarchívum  --  2013. szeptember

"Kutatók Éjszakája 2013" a Mezőgazdasági Karon

Kutatok-ejszakaja-2013-web-2

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara idén harmadízben csatlakozott a Kutatók Éjszakája országos programsorozatához. A szeptember 27-én, pénteken 18 és 23 óra között a Kar Andrássy úti épületében és annak udvarán zajló programok minden eddiginél több látogatót vonzottak.

2013. szeptember 30.

Banner

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara idén harmadízben csatlakozott a Kutatók Éjszakája országos programsorozatához. A 2013. szeptember 27-én 18 és 23 óra között a Kar Andrássy úti épületében és annak udvarán zajló programok minden eddiginél több látogatót vonzottak, akik közül sokan már visszatérő vendégnek számítanak. Törzsvendégeinket és minden érdeklődőt szeretettel várunk jövőre is, szeptember 26-án a Kutatók Éjszakája 2014 programjain!


Kutatók Éjszakája 2013 fotók

 

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani rendezvényünk támogatóinak:

- BOPPE Tejfeldolgozó Kft.: http://boppe.hu/

- Szentesi Mag Kft.: http://www.szentesimag.hu/

- Ár-Tér-Herbahód Kft.: http://herbahod.hu/

- Dupsi József egyéni vállalkozó, Orosháza: http://dupsiteszta.hu/

- Kiskunfélegyházi Malom Kft.: http://www.felegyhazikenyer.hu/

 

Akit a tudomány legújabb eredményei érdekelnek, jöjjön el 2013. november 8-án a Mezőgazdasági Karra, ahol 9 órai kezdettel „Tudomány a vidék mindennapjaiban” címmel az agrártudományok és a biológia legszélesebb területéről hangzanak majd el előadások a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából! A részletes programot rövidesen közöljük.