Szegedi Tudományegyetem, Mezőgazdasági Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  MGK Hírarchívum  --  2013. január

51. Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülés

51._diplomaoszto

2013. január 11-én 14.00 órai kezdettel került megrendezésre a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági karának 51. diplomaátadó ünnepsége.

2013. január 16.

2013. január 11-én 14.00 órai kezdettel került megrendezésre a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági karának 51. diplomaátadó ünnepsége.


A karon 54 hallgató tett sikeres záróvizsgát, 7 hallgató végzett kiváló minősítéssel. Az ünnepségen jelen volt Prof. Dr. Rácz Béla, a Szegedi Tudományegyetem rektorhelyettese, az egyetem társkarainak dékánjai és dékánhelyettesei: Prof. Dr. Hohmann Judit, a Gyógyszerésztudományi Kar dékánja, Prof. Dr. Szabó Imre az Állam- és Jogtudományi Kar dékánja, Barnai Mária az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar dékánja, Dr. Vilmányi Márton a Gazdaságtudományi Kar dékánja, Dr. Szász Géza a Bölcsészettudományi Kar dékánhelyettese, Dr. Laczkóné Dr. Turzó Kinga a Fogorvostudományi Kar dékánhelyettese, Dr. Tóth Szergely a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar dékánhelyettese és Dr. Varga Csaba a Természettudományi és Informatikai Kar dékánhelyettese. Hódmezővásárhely Polgármesteri Hivatalából az ünnepség vendégeként jelen volt Dr. Kószó Péter, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város alpolgármestere és Balázs József, a Hódmezővásárhelyi Megyei Jogú Város Oktatási Osztályának vezetője. Az ünnepség vendégei voltak Prof. Dr. Mucsi Imre nyugalmazott dékán, Dr. Bicsérdy Gyula nyugalmazott főigazgató és Dr. Csizmadia Sándor nyugalmazott tanüzemvezető.

 

A mérnöki okleveleket és abszolutóriumokat Prof. Dr. Rácz Béla rektorhelyettes adta át a végzett hallgatóknak majd Dr. Bodnár Károly, a Kar dékánja mérnökké fogadta őket. A mérnöki eskü letétele után a végzett hallgatók az Alma Mater előtti tiszteletük jelképéül felkötötték a szalagot a Kar zászlajára.

 

Dékáni Elismerő Oklevél kitüntetésben részesült Szilágyi László, a Kar kollégiumvezetője és testnevelő tanára kiemelkedő munkájáért és a közösségért tett érdemeiért. Hallgatónak adható legmagasabb egyetemi kitüntetést, Discipuli Pro Universitate díjat kapott Tóth Kornélia vadgazda mérnök kiváló tanulmányi eredményéért és közösségi munkájáért.

A diplomaátadó ünnepség kulturális műsoráról Fodor Luca és Nagy Diána a Péczeli Attila Alapfokú Művészoktatási Intézmény diákjai gondoskodtak.

Galéria megtekintése