Szegedi Tudományegyetem, Mezőgazdasági Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  MGK Hírarchívum  --  2014. szeptember

"Kutatók Éjszakája 2014" a Mezőgazdasági Karon

Kutatok_Ejszakaja-web3

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara idén negyedik alkalommal csatlakozott a Kutatók Éjszakája országos programsorozatához. Szeptember 26-án este a Kar Andrássy úti épületében a tucatnyi izgalmas program minden eddiginél több látogatót vonzott.

2014. szeptember 29.

banner2014


A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara idén negyedik alkalommal csatlakozott a Kutatók Éjszakája országos programsorozatához. A szeptember 26-án, pénteken 18 és 23 óra között a Kar Andrássy úti épületében az érdeklődők tucatnyi program közül választhattak. A legkisebbek haszonnövények magjaiból ragaszthattak képeket, míg a legbátrabbak akár egy állatorvosi boncoláson is részt vehettek. Emellett a növény-, állat- és tejtermék-ismereti tesztektől a lézeres lövészetig számos izgalmas helyszín várta a látogatókat, akik minden eddiginél nagyobb számban érkeztek – sokat közülük már visszatérő vendégként köszönthettünk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk jövőre is, szeptember 25-én a Kutatók Éjszakája 2015 programjain!


Kutatók Éjszakája 2014 képek


Ezúton szeretnénk köszönetet mondani rendezvényünk támogatóinak:

- BOPPE Tejfeldolgozó Kft.: http://boppe.hu/

- Szentesi Mag Kft.: http://www.szentesimag.hu/

- Ár-Tér-Herbahód Kft.: http://herbahod.hu/

- Atalante Kft., Orosháza: http://www.atalante.hu/

- Kiskunfélegyházi Malom Kft.: http://www.felegyhazikenyer.hu/

 

Akit a tudomány legújabb eredményei érdekelnek, látogasson el 2014. november 14-én a Mezőgazdasági Karra, ahol 9 órai kezdettel „A ma tudománya a jövő vidékéért” címmel az agrár- és környezettudomány, illetve a logisztika területéről hangzanak majd el előadások több szekcióülés keretében, a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából! A részletes programot rövidesen közöljük.